Openlucht parkeerplaats te huur

85€ per maand

Immoweb code : 11343232
Immoweb code : 11343232

Overzicht

Omschrijving

Verlicht uw parkeerstress | Wilrijk

Ontdek deze ideale openlucht parkeerplaats gelegen nabij Wilrijk dorp, een gebied waar parkeren vaak een uitdaging kan zijn door de hoge parkeerdruk. Deze parkeerplaats biedt daarom een zeldzame en waardevolle oplossing voor uw parkeerbehoeften in een omgeving waar parkeerplekken schaars zijn.

De parkeerplaats is niet alleen gunstig gepositioneerd, maar biedt ook een veilige en betrouwbare oplossing. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een toegankelijke slagboom, die zorgt voor een extra laag beveiliging en gemoedsrust.
Direct gelegen vlakbij de ingang van het gebouw, is de locatie van deze parkeerplaats bijzonder handig.

Of u nu een bewoner bent van het gebouw, een omwonende of een bedrijf dat een gemakkelijk bereikbare parkeerplek voor medewerkers of klanten nodig heeft, deze parkeerplaats is een uitstekende keuze.
Voor de huurovereenkomst geldt een waarborg tbv drie maanden huur, die wordt gestort op een geblokkeerde rekening. Het huurcontract heeft een duur van één jaar en is verlengbaar. De parkeerplaats is snel beschikbaar. Het is ook mogelijk om de huur op een vennootschap te zetten.

De autostaanplaats met nummer 88 bevindt zich rechts van de inkomhal van het gebouw. U kunt de plaats te allen tijde bekijken via het toegangspad naar het gebouw. Nummer 88 is duidelijk vermeld op het asfalt van de parkeerplaats.

Neem contact op