Openlucht parkeerplaats te koop

13000€

Immoweb code : 9475049
Immoweb code : 9475049

Overzicht

Omschrijving

Vlot bereikbare ondergrondse parkeerplaats van 13m2 in cent

In het centrum van Houthalen vind je onder nummer 15 in de Vredelaan deze vlot bereikbare parkeerplaats G24 terug. Met een oppervlakte van 13 m2 kan je hier gemakkelijk je auto plaatsen om vervolgens een stapje te zetten in de winkelstraatjes van Houthalen. Naast een auto zou je hier ook nog enkele fietsen kunnen achterlaten, om op een zonnige dag te omgeving per fiets te gaan bekijken.

Je vindt de parkeerplaats terug onder het appartementsgebouw nummer 15 in de Vredelaan. Doordat je je in Houthalen centrum bevindt, kan je vlot terecht bij de vele winkeltjes en cafétjes die zich er bevinden. Op nog geen 100 meter vind je een bushalte terug en niet zoveel verder ligt er ook nog een basisschool. Zelfs de E314 ligt op 2 kilometer vlot binnen handbereik, waardoor je je vlot kan verplaatsen.

Ben jij nog op zoek naar centrale plek om je auto en wat fietsen te plaatsen of ben je op zoek naar een privé-staanplaats in hartje Houthalen? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 011 255 155 om even ter plaatse te gaan kijken.

Neem contact op