Overdekte parkeerplaats te koop

25000€

Immoweb code : 10990198
Immoweb code : 10990198

Overzicht

Omschrijving

Investeren in parkeerplaatsen in publieke parking in centrum

Investeren in parkeerplaatsen in publieke parking in centrum Antwerpen

Locatie: In centrum Antwerpen bieden wij een unieke investeringskans aan. In de Appelmansstraat, een zijstraat van de Keyserlei en gelegen in de Diamantenwijk staan er vijf parkeerplaatsen te koop in een publieke parking, genaamd ‘Parking Diamant’.

Omschrijving: Deze parkeerplaatsen staan te koop in een rotatieparking. U kunt dus niet uw eigen wagen hier kosteloos parkeren.
Net zoals bij andere vormen van investeren in parkings word je gewoon eigenaar van het vastgoed en kan je de parkeerplaatsen later opnieuw verkopen. U koopt dus wel degelijk de parkeerplaats en krijgt hiervoor een huurprijs die jaarlijks bepaald wordt op de Algemene Vergadering.
Aangezien de parking werkt met een uitbatingscontract hoeft u zelf niets te regelen. U moet zelf niet op zoek gaan naar huurders en ook problemen zoals schade, wanbetaling of leegstand moet uzelf niet op lossen, want daar zorgt de uitbater voor.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot aankoop van 1 tot 5 parkeerplaatsen
- Onderdeel van mede-eigendom en collectief beheer
- In uitbating en beheer door een exploitatievennootschap BV parking Empire
- Geen bijkomende kosten
- Momentele huuropbrengst 70 euro per maand per parkeerplaats
- Sinds augustus parkeerverbod voor niet-vergunningshouders in centrum Antwerpen, iedereen moet nu parkeren buiten het centrum of in parkings
- Betaalbare investering
- Geen zorgen ov

Neem contact op