Overdekte parkeerplaats te koop

45000€

Immoweb code : 11087624
Immoweb code : 11087624

Overzicht

Omschrijving

Garagebox in afgesloten ruimte Te Koop

Immo Leolux presenteert met trots een exclusieve garagebox te koop, gelegen in het hart van Ukkel, nabij het centrum.
Deze garagebox biedt niet alleen een veilige parkeeroplossing, maar vertegenwoordigt ook een hoogwaardig niveau van comfort en gemak.

De garagebox bevindt zich in een afgesloten garagecomplex in Pavillon 6, wat een extra laag beveiliging en privacy toevoegt. Vanuit de garageruimte heb je directe toegang tot de bijbehorende appartementen met een lift, waardoor het een naadloze en handige ervaring is voor de bewoners.

Met een elektrische poort wordt het parkeren nog eenvoudiger en efficiënter. Met slechts een druk op de knop geniet u van een moeiteloze toegang tot uw privéruimte. Deze voorziening is niet alleen een praktische toevoeging aan uw dagelijkse routine, maar belichaamt ook een gevoel van moderne luxe en technologisch gemak.

De locatie van deze garagebox is ideaal voor diegenen die de bruisende sfeer van het stadscentrum van Ukkel willen ervaren. Met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels en recreatieve mogelijkheden, biedt deze garagebox niet alleen een veilige opslagplaats voor uw voertuig maar ook een strategische locatie voor uw mobiliteit.

De lasten van de garage bedragen 68 euro per maand en zijn berekend volgens hun aandeel in het gebouw.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een garagebox die niet alleen praktisch is maar ook een symbool van moderne stedelijke levensstijl vertegenwoordigt. Neem contact op met Immo …

Neem contact op