Penthouse te huur

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 10064211
Immoweb code : 10064211

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Gemeubelde penthouse met uniek terras in hartje Antwerpen

In dit gemeubileerde dakappartement middenin het stadscentrum vindt u ongetwijfeld al het comfort dat u zoekt. Met het prachtige stadspark, verschillende gezellige restaurants, openbaar vervoer, CS en allerhande winkels binnen handbereik.

De grootste troef van dit appartement is het ruime dakterras waar u volop van het prachtig zicht en de zon geniet, zonder of met gebruik van de automatische zonneluifel.
Via de hal met authentieke elementen betreedt u de zonovergoten leefruimte op eiken parket met toegang tot het nieuw aangelegd dakterras. De grote ramen in deze ruimte zorgen voor een warme lichtinval en een prachtig zicht over het groen van het park en de skyline van Antwerpen. Ook het aangrenzende bureau (tweede slaapkamer) heeft een aangename lichtinval. De keuken is uitgerust met vaatwasser, ijskast, diepvries, keramische kookplaat etc. De sfeervolle master op warm parket beschikt over een grote ingemaakte kastenwand. Verder is er een comfortabele badkamer met ligbad. Apart gastentoilet.

Dit smaakvolle tot in de details ingerichte penthouse geeft je meteen een thuisgevoel. Instapklaar met alle voorzieningen en comfort die je nodig hebt om ten volle te kunnen genieten in deze unieke woning.
Er is ook de mogelijkheid om vlakbij een parking te huren: HP: 100€ / maand.

Beschikbaar vanaf 1/10/2022 voor een periode van 1 jaar of meer.

Neem contact op