Penthouse te huur

1450€ + 190€ per maand

2 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11315845
Immoweb code : 11315845

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Ruimtelijke penthouse met stijlvolle afwerking

Deze duplex penthouse maakt deel uit van het mooie project VILLARDELL waar stijlvol wonen samenkomt met rust nabij GENK CENTRUM. Deze duplex ligt op het uiteinde van de binnenstraat/tuin, zeer rustig op de 4de en 5de verdieping met vrij uitzicht en alle privacy.

De lift brengt u vanuit de garage rechtstreeks in uw appartement. Via een ruime inkomhal op parket met vestiaire en toilet komt u in de ruime leefruimte. Centraal staat een maatwerkkeuken van Siematic met aansluitend zithoek, eethoek, bureau/pianoruimte flexibel in te richten. De ruimtelijkheid wordt nog benadrukt door een dubbelhoge vide en volledig beglaasde aansluiting naar het bijzonder ruime terras (60m² deels overdekt). Daarnaast heeft u nog een ruime berging.

Een luie trap brengt u naar de bovenste verdieping. Hier bevindt zich de masterbedroom met aansluitend terras, een tweede grote slaapkamer en een derde kamer geschikt voor bureau/dressing… Tot slot vindt u hier een maatwerkbadkamer met dubbele lavabo, een ruime inloopdouche en toilet.

Het geheel is degelijk, stijlvol en modern tijdloos afgewerkt met kwaliteitsmaterialen zoals parket en hoogwaardige keramische tegels, vloerverwarming, airco, silestone/corian werkbladen, screens voor privacy en comfort, aangepaste gordijnen.
In de kelder bevindt zich de overdekte staanplaats, fietsenparking en berging. Extra staanplaatsen optioneel verkrijgbaar.

Zoekt u de sfeer en voordelen van een eigen woning, zonder de nadelen, kom dan zeker eens kijken.

Neem contact op