Penthouse te huur

1500€ + 175€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11020304
Immoweb code : 11020304

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouw penthouse aan de coupure

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie C191 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Deze penthouse is gelegen in een prachtig herenhuis aan de coupure. Dit pand is zonet volledig gerenoveerd dit met prachtige materialen en oog voor detail.
De inkomhall alleen al is prachtig afgewerkt met een imposante trap, en karaktervolle ramen die voor veel lichtinval zorgen.

Het appartement is gelegen op het derde en tevens hoogste verdieping en kent een oppervlakte van 92,83m². U kan het appartement betreden via de inkomhall of via de lift die uitkomt in uw leefruimte.
De leefruimte is vooraan voorzien van een mooie raampartij, hierdoor heeft u een echt open gevoel en waagt u zich bijna in Milaan.
Het appartement kent volgende indeling: inkomhall, ruime open leefruimte, open keuken voorzien van alle toestellen (combi-oven, koelkast, diepvries, kookplaat en dampkap).
Verder is het appartement voorzien van een gastentoilet, twee slaapkamers (8,96m² en 13,57m²) met ingemaakte kasten, in de hall heeft u toegang tot de badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, in de hall is er ook nog een gastentoilet aanwezig.
Het appartement is volledig voorzien van prachtige design armaturen en hoogkwalitatieve gordijnen.
Met de lift, die u kan betreden via de leefruimte, kan u zo naar de

Neem contact op