Penthouse te huur

* 1350€ per maand

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11389015
Immoweb code : 11389015
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Duplex penthouse met zonnig terras nabij Gent centrum

Schrijf u in voor de bezoekavond op zaterdag 25/5/2024 10:15 .
Ga naar www.makelaarshuys.be - ga naar te huur en plan uw bezoek bij het pand.

1350 €/MAAND Exclusief Egw + telenet
50 Euro/maand syndicus kost ( poetsen algemene delen)

Dit duplex penthouse ( 123m²) met twee slaapkamers en twee badkamers beschikt over een open inkom, een ruime woonkamer met volledig uitgeruste leefkeuken, een gastentoilet, een grote berging/wasplaats, twee bijzonder lichtrijke slaapkamers, twee badkamers en een zonnig dakterras (11 m2) met weids en weergaloos zicht over de Schelde en het Arbedpark. Bij het appartement hoort ook een individuele grote fietsenberging op het gelijkvloers (niet inbegrepen in de prijs).

De renovatie was bijzonder grondig, compleet en energiezuinig: vloeren, isolatie, daken, ramen, leidingen, technieken, keukens (met werkblad in Corian®), badkamers, individuele condenserende centrale verwarming op aardgas, enz. Tevens werd uitzonderlijke aandacht geschonken aan de afwerking en de smaakvolle materiaalkeuze. Mede dankzij de nieuwe zonnepanelen beschikken alle appartementen over een A-label.

Winkels, openbaar vervoer, sport- en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand. Parkeren kan gratis met bewonerskaart voor het gebouw of in de omliggende straten.

voor meer info [email protected] of 0468 24 65 84

Neem contact op