Penthouse te huur

2600€ + 300€ per maand

2 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 10665635
Immoweb code : 10665635

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Exclusief dakappartement op toplocatie

In het nieuwbouwproject genaamd "Parkhove", waar hoogstaande architectuur en een prachtige natuurlijke omgeving samenvloeien vinden we deze prachtige penthouse op de bovenste verdieping. Het lichtrijke appartement met een bewoonbare oppervlakte van 171m² en een doorlopend terras van 95m² zorgen voor een adembenemend uitzicht over de omgeving en het park met zijn unieke aanplanting.
De combinatie van het parkdomein, dewelke een oase van rust en privacy biedt, en de centrale ligging op wandelafstand van centrum Hove zorgen voor topligging!

Het uiterst kwalitatieve en energiezuinige appartement betreden we middels de inkomhal, met gastentoilet en ingemaakte vestiairekasten, en brengt u in de riante leefruimte. Deze leefruimte is voorzienvan grote raampartijen, dewelke veel natuurlijke lichtinval toelaten en een uniek verzicht geven over het parkdomein.; De open, ultra ingerichte designkeuken op maat maakt dit geheel compleet. De keuken met eeteiland is voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen en maatkasten, aanpalend is er een praktische berging voorzien.
De 2 ruime slaapkamers beschikken elk over een ingerichte badkamer met douche of ligbad. Het zuidwest georiënteerde terras van 95 m² rondom het appartement vormt een mooie connectie met de groene omgeving en parktuin. Ondergronds bevinden zich de kelderberging en een grote dubbele garage, dewelke bij te huren is.

Het appartement beschikt over een zeer hoogwaardige afwerking, voldoet aan de strengste

Neem contact op