Penthouse te huur

995€ per maand

1 slaapkamer 90 vierkante meters

Immoweb code : 11289469
Immoweb code : 11289469

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 31/01/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Unieke penthouse met 1 slpk en 2 dakterrassen

Uniek, BEN penthouse met 1 slaapkamer en prachtige dakterrassen op absolute toplocatie omringt door groen te Putte/Grasheide.

Deze Residentie ligt op een boogscheut van het centrum, toch residentieel gelegen in een doodlopend straatje. Hetgeen mede de basis vormt van dit uniek geheel.

De penthouse omvat :Ruime lichtrijke leefruimte met gezellige zithoek en connectie naar de 2 riante dakterrassen, eetplaats, volledig uitgeruste open keuken, gastentoilet met handenwasser, badkamer met inloopdouche, berging/wasplaats en ruime slaapkamer.

Er werd gekozen voor een moderne architectuur met grote glaspartijen en mooie terrassen, dit alles omgeven door oase van groen.

De door zon appartementen werden gebouwd op basis van een premium materiaal keuze, warmtepomp met vloerverwarming, zwart kraanwerk, regendouche....

Er werd hier rekening gehouden in functie van de allerlaatste energievoorschriften waardoor we het BEN label hebben verkregen.

Kleinschalig project, waar de nadruk werd gelegd op de prachtige afwerkingsgraad, moderne architectuur en uitzonderlijke buitenatmosfeer.

Nieuwe appartementen, eerste bewoning, volledig geschilderd, inclusief lichtarmaturen en gordijnrails.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op