Penthouse te huur

1495€ + 150€ per maand

1 slaapkamer 112 vierkante meters

Immoweb code : 11406470
Immoweb code : 11406470

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Exclusieve penthouse in historisch postgebouw

Deze uitzonderlijke en ruime penthouse is gelegen op een rustige locatie in het stadscentrum van Tienen. Het oude postgebouw werd in 2020 hoogwaardig en van A tot Z gerenoveerd, met veel oog voor comfort en energiezuinigheid (warmtepomp, zonnepanelen, airconditioning, laadpaal,...).

De penthouse is te bereiken via de statige traphal of de lift. In de inkomhal bevinden zich een aparte toilet en vestiaire, waarna men de leefruimte betreedt met open en hyper-geïnstalleerde keuken. 

De penthouse heeft 1 slaapkamer met een volledige wand ingebouwde kasten. De badkamer behelst een dubbele lavabo, inloopdouche, toilet, evenals ingebouwde kasten met aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Een uniek terras van maar liefst 90 m² en schitterende vergezichten is de kers op de taart.

Bovendien heb je als huurder toegang tot een overdekte en afgesloten garage met laadpaal, en een ruime private kelderberging.

De huurprijs bedraagt 1.495 euro per maand, en er wordt een provisie van 150 euro gevraagd voor de gemeenschappelijke kosten en het verbruik van elektriciteit. Enkel voor het private verbruik van water en internet dient de huurder nog eigen contracten af te sluiten.

De huur van de penthouse is mogelijk via vennootschap of vrij beroep, en ze is onmiddellijk beschikbaar. Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse kan je contact met ons opnemen.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op