Penthouse te koop

* 2200000€

3 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11407073
Immoweb code : 11407073
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

ANTWERPEN-ZUID - Unieke penthouse met parkzicht

Wonen op het échte Antwerpse Zuid, aan de iconische Gedempte Zuiderdokken met hun rijkelijk gevulde geschiedenis en mooie pakhuizen.
Deze luxueuze residentie is gevestigd in een historisch gebouw uit 1902. Het eigendom is een mooie symbiose van historische charme en moderne luxe die een elegante levenstijl biedt in een van de meeste gegeerde wijken van Antwerpen. 

Het interieur combineert naadloos moderne elegantie met klassieke architectonische elementen, hoge plafonds, grote raampartijen en een prachtige afwerking. 
De woonruimte wordt gekenmerkt door openheid en een overvloed aan licht. De unieke indeling creëert een intiem salon met een aangename eetruimte verbonden door een luxueuze keuken. De open keuken is afgewerkt met Travertin steen en biedt alle comfort door middel van kwalitatieve toestellen van het merk Miele. Aanpalend aan de leefruimte heeft men toegang tot een eerste ruim terras met mooi zicht op het park. 
Een hoofdslaapkamer heeft een en suite dressing en een comfortabele badkamer met dubbele wastafel, toilet, douche en design ligbad. Een tweede terras is toegankelijk vanuit de master slaapkamer. Twee bijkomende slaapkamers beschikken over een eigen douchekamer. 

Twee parkeerstaanplaatsen bieden extra wooncomfort dewelke separaat te koop zijn voor 70.000 euro per staanplaats. 
De verkoop van het penthouse en de staanplaatsen geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel en onder BTW op het constructiedeel van de verkoopprijzen.  

Neem contact op