Penthouse te koop

375000€

4 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11334072
Immoweb code : 11334072

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Instapklare penthouse (124 m²) met vier slaapkamers en autos

Riante Penthouse met vier slpks en optie autostaanplaats

Locatie: Deze aangename penthouse met autostaanplaats staat te koop in de Grétrystraat in het bruisende 2018 Antwerpen. In de nabije omgeving zijn er talrijke scholen, gezellige cafeetjes en restaurants, winkels, openbaar vervoer en invalswegen.

Omschrijving: In de Grétrystraat in Antwerpen staat deze instapklare penthouse met parkeerplaats te koop. Het penthouse is gelegen op de zevende en bovenste verdieping van het gebouw (lift aanwezig).
Het appartement werd reeds deels gerenoveerd en geniet een badkamer voorzien van alle comfort. Doorlopend de gehele penthouse ligt een originele parketvloer en het pand heeft als absolute troef, een panoramisch uitzicht over Antwerpen.
We komen binnen in de inkomhal die toegang biedt tot alle andere ruimtes. De ruime en zonnige living beschikt over veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen en heeft een gezellige sierhaard. Verder is het pand voorzien van een charmante italiaanse keuken, voorzien van gootsteen, oven en gasvuur. Het penthouse beschikt ook nog over vier aangename slaapkamers, 2 toiletten en een nieuwe en moderne badkamer. Deze voorzien is van een luxueuze douche, lavabo en aansluitingen voor wasmachine/droogkast.
Ten slotte is er nog een privatieve kelderberging en een autostaanplaats (Optie tot bij aan te kopen aan een meerprijs van 25.000 euro).

Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Vier slaapkamers
- Mogelij

Neem contact op