Penthouse te koop

649000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11334260
Immoweb code : 11334260

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Prachtige Penthouse met panoramisch uitzicht over Antwerpen

Dit gerenoveerde penthouse, gelegen op de bovenste 5e verdieping (enige appartement), biedt een luxe woonervaring met een adembenemend uitzicht op iconische Antwerpse bezienswaardigheden zoals de OLV-kathedraal, de Boerentoren en Oudaan. Het straalt elegantie uit met overal veel natuurlijk licht.

Het penthouse heeft drie volwaardige slaapkamers, elk met privétoegang tot meerdere terrassen. Het omvat twee volledig gerenoveerde badkamers, één met een inloopdouche en de ander met een bad. De lichte woonkamer heeft grote ramen aan beide kanten, die toegang bieden tot zowel de voor- als achterterrassen. De keuken is goed uitgerust en overgoten met natuurlijk licht.

De hoogtepunten van het appartement zijn de twee grote, gerenoveerde terrassen aan de zuid- en noordkant. Met meer dan 100m2 ruimte bieden de terrassen een prachtig uitzicht op de skyline van Antwerpen, ideaal om dagelijks van zonsondergangen te genieten. Daarnaast biedt een groene oase aan de achterkant een rustige omgeving voor vredige zonsopgangen.

Het appartement omvat een ruime garage op de begane grond van het gebouw, voorzien van een volledig afgesloten ruimte met een automatische deur en een speciaal elektriciteitspunt voor het opladen van een elektrische auto.

Alles wat u nodig heeft zoals een supermarkt (Jumbo), ziekenhuis (St.-Vincentius) en scholen is slechts 100m verderop, plus de tram stopt vlakbij, wat het leven makkelijk en comfortabel maakt.

Geïnteresseerd? Bel nu voor een bezichtiging!

Neem contact op