Penthouse te koop

* 270000€

1 slaapkamer 85 vierkante meters

Immoweb code : 11103233
Immoweb code : 11103233
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Zorgeloos woning in nieuwbouwproject ' Lorelei '

Prachtig kleinschalig nieuwbouwproject “Residentie Lorelei” vlakbij de dorpskern van Beerzel.

“Residentie Lorelei” staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze lijn wordt volledig doorgetrokken in heel het project dat met de grootste zorg voor esthetiek werd ontworpen.

Dit project zal bestaan uit 4 appartementen van met elk 1 of 2 slaapkamers, in combinatie met achter gelegen bovengrondse autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 70 m² en 93 m² allen badend in het licht met veel natuurlijke lichtinval.

We betreden de appartementen via de inkomhal dewelke ons leidt tot een zeer lichtrijke leefruimte met toegang tot het prachtige zonneterras, aansluitend vinden we de eetplaats en een volledig uitgeruste open keuken. Verder hebben we nog telkens 1 of 2 slaapkamers, een apart toilet met handenwasser, een geriefelijke berging en een ruime badkamer.

Er zal standaard gebruik gemaakt worden van verwarming via een warmtepomp (lucht-water) in combinatie met vloerverwarming en privatieve zonnepanelen dewelke voor een lage energiebehoefte met fiscaal voordeel (E-peil

Neem contact op