Penthouse te koop

* 695000€

2 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 10813599
Immoweb code : 10813599
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Penthouse, nieuwbouwduplex met 2 slaapkamers en bureau

Penthouse met huislift

Wonen ‘op niveau’? Dat kan in dit penthouse van Zilverkwartier Superior. In deze duplex - met zowel trap als huislift tussen de twee niveaus - geniet je van ruimte, licht en een majestueus uitzicht. Dit appartement heeft een luxueus uitgeruste eilandkeuken, een badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche, extra toilet boven, twee ruime slaapkamers, een bureau en een impressionante leefruimte met vide. Tot slot: twee ruime zonnige terrassen (ca 49m²), waarvan één inpandig terras en één terras achteraan met pergola en zicht op de binnentuin.

Een overzicht: duplex penthouse van 167 m² met 2 ruime slaapkamers - op de 7de en 8ste verdieping en op de hoek van de toren - ideale ligging in de Oogststraat op de grens van Berchem en Mortsel, dicht bij het openbaar vervoer en ’t stad - parketvloer, zowel in de leefruimte, hal als slaapkamers - aangename en energiezuinige vloerverwarming, gevoed door het duurzame en co2-neutrale warmtenet dat bovendien stabiele energieprijzen garandeert - inpandige Colruyt winkel op het gelijkvloers - mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en/of kelderberging - S-peil 31/E-peil 40

Koop je als particulier een nieuwbouwappartement of -woning als eigen en enige woning? Dan kan je ook in 2024, dankzij een overgangsmaatregel, nog genieten van het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% (onder voorwaarden).


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op