Penthouse te koop

499500€

3 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11060602
Immoweb code : 11060602

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Unieke penthouse in nieuwbouwproject

Ontdek de weelde van Residentie Bonnei, gelegen in het idyllische Bonheiden. Deze moderne penthouse met 3 slaapkamers biedt een unieke combinatie van comfort en stijl. Het volledig, naar eigen smaak in te richten, appartement en zijn twee terrassen aan beide zijden van het gebouw zorgen voor een heerlijke woonervaring, waarbij je zowel van de ochtend- als avondzon kunt genieten.
De strategische ligging aan de Putsesteenweg zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met de auto, te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. De vernieuwde R6 maakt woon-werkverkeer naar steden als Mechelen, Antwerpen en Brussel moeiteloos.
Residentie Bonnei staat voor luxe en kwaliteit. Met een energiezuinig E-peil van E20 en 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing, ben je niet alleen milieubewust bezig, maar profiteer je ook van financiële voordelen. Het penthouse bevat onder andere vloerverwarming, een warmtepomp en individuele zonnepanelen.
Ideaal gelegen nabij het centrum van Bonheiden met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte loopafstand. Residentie Bonnei biedt een perfecte balans tussen rust en de voordelen van een centrale locatie.
Grijp deze unieke kans om te wonen in Residentie Bonnei, waar comfort, kwaliteit en een milieuvriendelijke levensstijl samenkomen. Voor meer informatie, neem contact op via [email protected]
Residentie Bonnei - Jouw oase van luxe in het hart van Bonheiden.

Neem contact op