Penthouse te koop

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 10663294
Immoweb code : 10663294

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

UNIEK, RUIM EN LUXUEUS PENTHOUSE MET PANORAMISCH ZICHT

IN OPTIE!

Kijken jullie even mee? Resideren op hoog niveau mag je hier best letterlijk nemen.. Maak kennis met Residentie ‘t Zand’, recent gebouwd en omgeven door een prachtig natuurdecor.

Dit stijlvolle en moderne penthouse appartement, gesitueerd aan de Spuikom en grenzend aan Oostende, bevindt zich op een exclusieve locatie. Dit is de ideale uitvalsbasis voor de wandel -en fietsfanaten. Het centrum van Oostende is eenvoudig te bereiken door de nabijheid van de (gratis) veerdienst aan de Oosteroever.

Het appartement op de zesde verdieping heeft een woonoppervlakte van ca. 135m², 2 ruime slaapkamers met elk een badkamer ensuite en ook nog 2 terrassen van gezamenlijk ca. 30m² die uitkijken op een mooi aangeplante binnentuin, de Spuikom, de Haven van Oostende en een zeezicht.

Dit is een zeer energiezuinige woonst dankzij een hoog rendement gascondensatieketel en HR-beglazing met een airco unit. De elektrische installatie is conform aan het AREI gekeurd. Met veel gevoel voor smaak werd gekozen voor een tijdloze afwerking. De open keuken is strak en praktisch en met kwaliteitsvolle keukentoestellen voorzien, de living en slaapkamers werden gezellig aangekleed met een massief parket.

Dit appartement heeft een aangenaam en lichtrijk karakter. Het ontwerp omvat een strak concept met niet alledaagse glaspartijen, gekenmerkt door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter.

Gebruiksgemak is gegarandeerd! Zo beschikt de residentie ove...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op