Penthouse te koop

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11025296
Immoweb code : 11025296

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Uitzonderlijk penthouse in het hart van de stad - PEB C - pa

Grijp deze unieke kans om een prachtig penthouse-appartement te verwerven, ideaal gelegen op de 8ste en laatste verdieping van een modern complex uit 2008. Met een energieprestatie van klasse PEB C belooft dit pand een rustig leven met een lage ecologische voetafdruk.

Bij uw binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een lichte woonkamer. Deze leefruimte wordt verfraaid door een open keuken, volledig uitgerust, waar elke maaltijd verandert in een moment van plezier.

Geniet van twee uitzonderlijke slaapkamers: de eerste slaapkamer met directe toegang tot een zonnig terras op het zuiden en de tweede slaapkamer met een eigen doucheruimte, ideaal voor uw ontspanningsmomenten.

Functionaliteit staat centraal in deze woning dankzij slimme opbergruimtes, een apart toilet met een wastafel en een andere doucheruimte grenzend aan de nachthal.

Het grootste pluspunt van dit penthouse is ongetwijfeld het terras van 24 m² dat zich uitstrekt rondom het appartement, en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de stad en een ideale buitenruimte voor maaltijden in de open lucht, zonnebaden of avonden met vrienden.

Om dit aanbod te vervolmaken, is er een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen, wat zorgt voor veiligheid en comfort voor uw voertuig.

Mis deze kans niet om te wonen op een uitzonderlijke locatie die comfort, moderniteit en een bevoorrechte locatie combineert. Neem nu contact op met Mahssa voor een bezichtiging!

Neem contact op