Penthouse te koop

1140000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11355683
Immoweb code : 11355683

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Penthouse met ruime terrassen in De Haan , prachtig uitzich

Deze prachtige penthouse biedt alles wat je maar kan wensen met zijn luxe uitstraling en afwerking. Het bevindt zich in een tijdloos gebouw en beschikt over een totale oppervlakte van 255 m².

Deze eigendom heeft drie ruime slaapkamers, wat het ideaal maakt voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Er zijn twee badkamers, wat zorgt voor extra comfort en privacy. Het appartement geniet van grote raampartijen met een hoogte van 2,80 m waardoor je maximale lichtinval creëert.

Een van de absolute troeven van dit appartement zijn de prachtige terrassen van maar liefst 122 m², waar je kan genieten van adembenemende vergezichten op het natuurgebied (de polders). De penthouse gelegen op de 3e verdieping is toegankelijk via een codeklavier in de lift , en ook toegankelijk voor minder mobiele mensen.

Er is mogelijkheid tot aankopen van een ruime garage (32 m²). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats in de badplaats De Haan.

Het appartement is voorzien van een alarmsysteem en domotica, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort. Ook zijn zonwerende buitenscreens en automatische gordijnen aanwezig, wat het interieur helemaal afmaakt.

De EPC-waarde is 160 kWh/m² jaar, het energielabel is B, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar is ook beter voor het milieu.

Deze penthouse is met oog voor detail afgewerkt en biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en een prachtig uit

Neem contact op