Penthouse te koop

* 459000€

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11067537
Immoweb code : 11067537
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Unieke BEN penthouse met 3 slaapkamers

GENIET NU NOG VAN AANKOOP ONDER 6% BTW!

Wij presenteren u met trots een prachtig 3-slaapkamerappartement op de bovenste verdieping, ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort.

Dit unieke penthouse is niet alleen ruim, maar beschikt ook over adembenemende terrassen die perfect georiënteerd zijn op het oosten en zuidwesten. Hier geniet u van de eerste zonnestralen in de ochtend en laat u zich verwennen door een heerlijke avondzon.

Maar dat is niet alles wat dit energiezuinige penthouse te bieden heeft. Dit appartement is namelijk uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energie-efficiëntie.

Het 3-slaapkamerappartement is modern en luxueus ingericht. De combinatie van hoogwaardige materialen, strakke afwerkingDaarnaast is de locatie van dit penthouse ideaal gelegen. Met zicht op de parktuin, kunt u genieten van de sereniteit van uw eigen terras, maar bent u ook binnen enkele minuten in het bruisende dorpscentrum. Alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een energiezuinige levensstijl in dit prachtige penthouse met een ruim terras.

Dit pand maakt deel uit van het project FERENTINO

Neem contact op