Penthouse te koop

* 362500€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11181118
Immoweb code : 11181118
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Nieuwbouwpenthouse met 2 slpk aan de Leie

Welkom bij het nieuwbouwproject, gelegen aan de prachtige Leie in het bruisende centrum van Harelbeke. Dit unieke appartement biedt een uitzonderlijke levensstijl met een perfecte combinatie van ruimte, comfort en natuurlijke schoonheid.

Met een oppervlakte van 87,16m² en een spectaculair terras van 54m², is dit appartement ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende kopers. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor een verfrissende en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd in elke kamer.

De open keuken, perfect geïntegreerd in de woonruimte, biedt een ideale setting voor gezellige diners en entertainment.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, ideaal voor zowel gezinnen als individuen die op zoek zijn naar een oase van rust in het hart van de stad. Verder wordt het appartement verwarmd met een efficiënt warmtenet, wat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur, maar ook bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Het hoogtepunt van deze woning is natuurlijk de locatie. Gelegen aan de oevers van de schilderachtige Leie, biedt dit appartement een unieke kans om te genieten van het beste wat Harelbeke te bieden heeft. Met alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants en recreatieve activiteiten, heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en handige levensstijl.

Bovendien heb je de mogelijkheid om de afwerking van je

Neem contact op