Penthouse te koop

397500€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11381231
Immoweb code : 11381231

Overzicht

2 slaapkamers
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Penthouse - 91 m² woonluxe - 17.5m² terras - 2 slpk - 2 b...

Aan de Hendrik Van Veldekesingel nr. 27  bevindt zich op de bovenste verdieping (7de verd.) deze prachtige,  state-of-the-art penthouse. Ze biedt 91 m² woonluxe en een ruim  Zuidelijk georiënteerd terras van 17,5 m².Tevens behoort een  ondergrondse parkeerplaats tot het geheel. Deze is inbegrepen in de prijs. Het gaat hierbij om een heel recent appartement dat nooit gebruikt is. Dus eigenlijk spiksplinternieuw! Het grote voordeel is dat men hier geen dure BTW hoeft te betalen. Het valt onder het veel gunstiger registratiestelsel. De ligging is ideaal, binnen de grote ring en op wandel -en fietsafstand van het stadscentrum. Bovendien ook met een uitstekende verbinding naar de E313 – E314. De penthouse is akoestisch en energetisch perfect geïsoleerd. Getuige hiervan is het lage E-peil van 48. En belangrijk om vermelden is dat de penthouse beschikt over 4 zonnepanelen.

Voor de afwerking en indeling werd een interieurarchitect onder de arm genomen. Het is een prachtig afgewerkt geheel. Telkens werd gekozen voor de beste materialen.  Laat U gerust leiden door de foto’s. het resultaat is verbluffend!

Indeling leefgedeelte:

Via de inkomhal betreden we de prachtige leefruimte die bestaat uit de open keuken en een zit en eetruimte.   Grote ramen ( glaspartij van 6 meter breed!)  bieden veel lichtinval en men heeft rechtstreeks toegang tot het prachtige ruime terras. Even een woordje uitleg over de keuken: ...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op