Penthouse te koop

* 549000€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11144114
Immoweb code : 11144114
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Penthouse 2.1

Residentie Cardin is gelegen in de Oude Gendarmeriestraat in hartje centrum Heist-op-den-Berg, aan de Bergstraat. Winkels, horeca, cultuurcentrum, openbaar vervoer, etc. allen op wandelafstand.

Zeer ruime semi-casco penthouse gestrekt over de volledige bovenverdieping. Omvattende een inkomhal met gastentoilet, riante leefruimte met zithoek, eetkamer en open keuken, allemaal afgewerkt tot in de grootse nok van het gebouw. Voorts is er een technische berging, masterbedroom met ensuite dressing en douchekamer, 2 slaapkamers en volledig uitgeruste badkamer. Het terras strekt zich uit over de gehele achtergevel en is Zuid gericht.

Het betreft een BEN (bijna energie neutraal) penthouse die semi-casco wordt aangeboden: de technische installaties zijn voorzien, de eindafwerking dient u zelf te verzorgen.
Lift, warmtepomp met vloerverwarming, (tot 8 zonnepanelen zijn een optie), aluminium ramen met HR glas, ventilatie D, autolift, fietsenberging, kortom alles naar de nieuwste normen. Ook heeft u de mogelijkheid een ondergrondse parking en private berging aan te kopen.

Dit project voldoet aan de vrijstelling van de grondbelasting. Dit project voldoet aan de voorwaarden om van 6% BTW te kunnen genieten.
Deze penthouse is ook volledig afgewerkt beschikbaar mits meerprijs.

Voor meer informatie of bezoek contacteer Erkend vastgoedmakelaar [email protected] - 0494 12 10 42

Neem contact op