Penthouse te koop

559000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11238306
Immoweb code : 11238306

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Groot instapklaar penthouse in centrum Herent

Dit zeer ruim duplexappartement (210m²) is gelegen in het centrum van Herent. Het station is op enkele minuten wandelen.
Het appartement op de hoogste verdieping heeft meerdere terrassen waarbij je op het grootste terras (30m²) heel de dag door van de zon kan genieten in alle privacy. Er is meer als plaats genoeg voor een barbecue met vrienden en familie. Een grote troef is het vrijstaand karakter van het appartement waardoor je geen rechtstreekse buren hebt in de leefruimte.

Bij het binnenkomen vind je een vestiaire, drie ruime slaapkamers, een badkamer, een aparte WC en een berging. Twee van de drie slaapkamers hebben zelfs nog een eigen terras. In de master bedroom is eveneens een sauna geïnstalleerd en is er plaats voor een bureau.
Als je de trap naar boven neemt, kom je in de lichtrijke leefruimte met open keuken en de tweede aparte WC. De leefruimte heeft een mooie gashaard en een groot schuifraam moet toegang tot het terras. De keuken is zeer goed uitgerust met Miele toestellen. In het appartement hangen overal exclusieve verlichtingsarmaturen, zijn er automatische rolluiken en op maat gemaakte gordijnen. Al dit is inbegrepen in de vraagprijs.
Optioneel kan men in de ondergrondse parking nog twee staanplaatsen bijkopen aan €25.000/st en een berging aan €15.000.

Bij interesse in dit exclusief appartement, neem contact op met [email protected] of bel naar 0484/564422.

Neem contact op