Penthouse te koop

* 539000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11162622
Immoweb code : 11162622
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Iroh, luxueuze, kleinschalige penthouse waar rust heerst

Ontdek project Iroh in Herne. Een kleinschalige nieuwbouw met ruime, lichtrijke parkappartementen en prachtige leefterrassen. Het project ligt in de landelijke omgeving van het pittoreske Herne met rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park en op wandelafstand van het station. Dit is een plek waar rust, groen en duurzaamheid heersen.



Deze penthouse wordt met kwalitatieve, duurzame materialen afgewerkt. Dankzij een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen is project Iroh voorbereid voor de toekomst. De penthouse bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met inloopdouche.Daarnaast bestaat deze penthouse uit een ruime leefruimte en beschikt u over een riant leefterras waar u gedurende zomerse dagen kan genieten van gezellige diners met vrienden en familie. Ondergronds heeft u toegang tot de ondergrondse parkeergarage.

Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, is deze penthouse ideaal gelegen. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze woning met een perfecte mix van comfort en functionaliteit.


Koop momenteel nog aan 6% BTW in plaats van 21%. Kortom, Iroh is dé ideale plek om te wonen.
Heb je vragen of wens je een afspraak? Bel naar 0495 38 70 38 of mail naar [email protected]

Neem contact op