Penthouse te koop

289000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11305289
Immoweb code : 11305289

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim dakappartement (143m²) voorzien van 3 slaapkamers en zo

Ruim dakappartement (143m²) voorzien van 3 slaapkamers en zonnig terras met de mogelijkheid om een garage optioneel bij aan te kopen op toplocatie te Kontich!

Ligging: Gelegen te Hartje Kontich in de bruisende winkelstraat nabij openbaar vervoer, scholen, horecazaken, grote invalswegen en autostraden en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, berging, leefruimte, keuken, berging, terras, masterbedroom, twee slaapkamers, badkamer en garage.
Omschrijving: U betreedt dit riante appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet en aparte berging die toegang geeft tot de zeer ruime en lichtrijke leefruimte met zonnig zuid-terras en aansluitend de geïnstalleerde keuken met kwalitatievetoestellen en aparte berging. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met de ruime masterbedroom en de twee overige kamers. De badkamer werd volledig vernieuwd in 2014 en is voorzien van een moderne inloopdouche, wandchauffage en wasmeubel. De garage die om de hoek gelegen is, is optioneel bij aan te kopen t.w.v € 25.000!

Bijzonderheden:
- geïsoleerd dak
- dubbele beglazing (PVC en meranti)
- airconditioning
- vernieuwde badkamer (2014)
- garage optioneel
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 636kWh/m²
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van

Neem contact op