Penthouse te koop

447345€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 11022473
Immoweb code : 11022473

Overzicht

3 slaapkamers
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Residentie Van Bellis: Luxe penthouse appartement van 118,7

Dit prachtige appartement in Kortessem is een ware droomwoning voor wie op zoek is naar luxe en comfort.
Het penthouse, gelegen in een nieuwbouwcomplex waarvan de werken aanvangen in de lente van 2024, biedt alle moderne gemakken en is perfect afgewerkt tot in de kleinste details.

Met een bewoonbare oppervlakte van 118,7 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen.
Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende privacy is voor iedere bewoner.

Een van de absolute troeven van dit penthouse is het fantastisch uitzicht op het hemelpark. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en de rust, en is er voldoende ruimte om te ontspannen of te barbecueën.
Bovendien is er ook een berging en een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto.

De ligging van het appartement in Kortessem is ideaal. Het is rustig gelegen, maar toch dichtbij het centrum met alle voorzieningen.
Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur in de omgeving.

Kortom, dit penthouse in Kortessem is een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, met alle comfort en luxe die je maar kunt wensen.
Twijfel niet langer en maak van dit droomappartement jouw nieuwe thuis.

Ben je geïnteresseerd in dit fantastische project? Nathalie, Karolien en Geert helpen u graag verder. +32475547962 of [email protected]

Neem contact op