Penthouse te koop

349000€

2 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11379166
Immoweb code : 11379166

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Modern energiezuinig penthouse met 2 slaapkamers en 2 terass

Modern energiezuinig penthouse met 2 slaapkamers en 2 terassen.

Ligging: Het ruime penthouse is gelegen in het bruisende stadscentrum van Lanaken met alle nodige faciliteiten in de directe omgeving zoals: winkels, eetgelegenheden, apothekers en openbaar vervoer. Daarnaast op 10 minuten rijafstand van het gezellige Maastricht.

Indeling: U kan het appartement betreden via de private lift naar het penthouse op het derde verdiep. Alle toegangsdeuren voldoen aan de veiligeheidsnormen. Bij binnenkomst is het appartement voorzien van een privéhal, ruime open leefruimte, eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, en een badkamer met een toilet, ligbad en douche, tot slot is er nog een modern gastentoilet voorzien. Het penthouse is uitgerust van 2 terrassen waarvan één zuidelijk gericht naar het Europaplein en één aan de andere kant met mooi zicht op het centrum.

Omschrijving: Het appartement heeft een oppervlakte van 144m² waardoor het voldoende ruimte biedt voor al uw wensen en behoeften. Bovendien is het een EPC label B, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en bijdraagt aan lagere energiekosten. In de kelder bevind zich de ruime parkeergarage met elektrische poort. Daarnaast kan men op het Europaplein deels gratis parkeren, en deels met blauwe schijf. De gemeenschappelijke kost bedraagt maandelijks 125 euro.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op