Penthouse te koop

1115000€

2 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 10852105
Immoweb code : 10852105

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklare hoogwaardig afgewerkte penthouse!

Deze penthouse met plafondhoogtes van wel 4 meter en hoogwaardige afwerking is zonet opgeleverd, geen wachttijden van nieuwbouw. Hoogwaardige schilderwerken, designverlichting van Casambi, Luxaflex gordijnen, airco, zonnepanelen zijn maar enkele van de vele troeven!

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met brievenbus en een Bringme systeem waar u uw pakketjes zorgeloos kan laten leveren.

Plafondhoogtes van wel 4 meter, op het aangenaam zuid-west gelegen half overdekte terras met zonneschermen kan u tijdens alle seizoenen genieten van de zon dat uitkijkt over het park en de stad leuven. De luxaflex gordijnen, hoogwaardige parket

De super uitgeruste keuken is voorzien in de leefruimte. Bijvoorbeeld vaatwasser op hoogte, Bora kookplaat, warmhoudlade, etc. Aan deze keuken is een berging voorzien.

In de 2de helft van het appartement bevindt zich het slaapgedeelte. Hierin zijn 2 grote comfortabele slaapkamers, 1 gedeelde badkamer voorzien. Aansluiting voor bad is voorzien. Apart bevinden zich 2 toiletten alsook een grote wasberging.

In de ondergrond bevinden zich 2 parkeerplaatsen, 3 fietsenstallingen en een grote kelderberging, allen dichtbij de lift of trappenhal waardoor u snel op de 5de en bovenste verdieping bent.

Verplicht 2 parkings aan te kopen onder het gebouw aan 35.000 euro/stuk zijnde 70.000 euro.

Graag meer info? Bel of mail ons.

Neem contact op