Penthouse te koop

515000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11089926
Immoweb code : 11089926

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxe penthouse met ruime terrassen en 2 slaapkamers te Mol!

Deze luxueus afgewerkte penthouse in Mol is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woonst. Het appartement is gelegen in een nieuwbouwproject met een prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin en twee ruime privatieve terrassen van maar liefst 79 m² waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Het appartement is op wandel-/fietsafstand gelegen van Mol centrum, het treinstation, winkels, scholen en tal van andere faciliteiten, en heeft een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten.

Via de inkomhal met ingemaakte kasten komt u terecht in de ruime en lichtrijke woonkamer met open leefkeuken. De keuken is voorzien van een ingebouwde spoeltafel met quooker kraan, keramische kookplaat met ingebouwde afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, stoomoven, koelkast, koffiehoek en veel opbergruimte.

Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, beide met ingemaakte kasten en een badkamer welke voorzien is van een inloopdouche en ingebouwde spoeltafel, en een apart toilet.

De berging/wasplaats biedt de nodige opbergruimte en is gelegen naast de keuken.

Dit nieuwbouwappartement is gebouwd in 2023 en is van hoge kwaliteit. Het is hoogwaardig afgewerkt op maat, met oog voor detail en comfort, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe thuis. Het gebouw is voorzien van een lift en een ondergrondse garage, zodat je altijd gemakkelijk en veilig bij je appartement kunt komen. De autostaanplaats is aan te kopen mits meerprijs van €20.000.

extr

Neem contact op