Penthouse te koop

390000€

3 slaapkamers 360 vierkante meters

Immoweb code : 11409117
Immoweb code : 11409117

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
360 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxe penthouse van 380m² met terras, garage en wijnkelder!

Dit appartement is toegankelijk via een vaste trap of lift.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met geautomatiseerde glazen deur, die leidt naar een uitgestrekte woonkamer van 125m² met een open gashaard. Er is extra ruimte voor een speelkamer en of multifunctionele ruimte.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een gloednieuwe en volledig uitgeruste BULTHAUP keuken, voorzien van Miele apparatuur. Vanuit de hall heeft u toegang tot een apart toilet met wastafel en een wasruimte. Er zijn drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom een aangrenzende dressing heeft, evenals een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, 3 handdoekenrekken, hangend toilet en een bidet. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Een ruim houten terras van 40m², gericht naar het ZUIDWESTEN. Extra voorzieningen zijn onder andere een ruime kelder en een aparte wijnkelder, die gekoeld door een koelkamer met een capaciteit voor 1.600 flessen. Daarnaast is er een zolderruimte die kan dienen als kantoorruimte. Ideale ligging, op loopafstand van een basisschool, winkels en een bushalte. Bovendien bevindt het zich slechts enkele meters verwijderd van een park en het stadscentrum.

Kenmerken: Geen syndic, centrale verwarming op gas, radiatoren, verwarmingsketel "ATAG", omkeerbare warmte/koude airconditioning, houten kozijnen met dubbele beglazing, waterontharder, ingebouwde luidsprekers in het hele appartement, epoxy coating in de badkam

Neem contact op