Penthouse te koop

259000€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 11340598
Immoweb code : 11340598

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Luxueus en volledig gerenoveerd penthouse appartement

Indeling:

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime nachthal die leidt naar:
• Woonkamer: De lichtrijke woonkamer biedt veel ruimte voor ontspanning en entertainment en is voorzien van eiken parket, warmtepomp, airco en sfeerverlichting.

• Keuken: De moderne en open keuken op eiken parket met een kookeiland en keramisch werkblad is ideaal voor culinaire avonturen. Alle toestellen zijn van het kwaliteitsmerk AEG en de keuken is uitgerust met een inductievuur, oven, vaatwasser, koelkast met vriezer en alle benodigde voorzieningen, nodigt deze keuken uit tot gastronomische creativiteit.

• 2 Slaapkamers: De slaapkamers bieden alle comfort en ruimte die u nodig heeft voor een goede nachtrust en zijn allen voorzien van een eiken parketvloer. Elke slaapkamer is voorzien van airco. Een van de slaapkamers is voorzien van een klein terras.

• Badkamer: Luxueus ingericht met regendouche, vrijstaand bad, wasmeubel met 2 wastafels en een handdoekradiator.

• Toiletruimte: De aparte toiletruimte is voorzien van een hangtoilet en handenwasser.

• Berging: Berging met stroomvoorziening en verlichting alsook voorzieningen voor een wasmachine en droogkast.

Het hele appartement is volledig gerenoveerd met kwalitatieve luxueuze materialen en werd professioneel geschilderd. Alle verlichting is inclusief dus het appartement is instapklaar. Het appartement beschikt over een lift waar enkel met een privésleutel toegang is tot deze verdieping. Toplocatie op wandelafstand van het centrum

Neem contact op