Penthouse te koop

755000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11343539
Immoweb code : 11343539

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Trendy penthouse met royaal terras van 150m²

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas nabij tal van gezellige horeca-aangelegenheden, prachtige winkelbuurten, en openbaar vervoer, treft u deze exclusieve penthouse met ongeziene afwerkingsgraad. Absolute troef en kenmerkend hier is het uitgestrekte zuidwest georiënteerde terras van maar liefst 150m² rondom de verschillende leefruimtes.

Doormiddel van de speelse invulling van plantenborders en meerdere rustpunten ontpopt zich één harmonieus geheel.
De penthouse zelf werd volledig ingetekend en afgewerkt door het gerenommeerde familiebedrijf Obumex. Qua detaillering werd er geopteerd om te werken met het fijnste maatwerk en de meest exclusieve natuursteen/ marmer.

Via de inkomhal, voorzien van gastentoilet en vestiaire betreedt u de penthouse. De vele raampartijen en daarbij horende lichtinval zorgen voor een open en klaar gevoel. De leefruimte wordt opgesplitst door een centraal haardvuur dat de connectie maakt tussen woonkamer en eetplaats.

Het kloppend hart is zondermeer de open leefkeuken van Obumex welke voorzien is van alle hedendaagse apparatuur. De nachthal geeft u toegang tot de masterbedroom welke voorzien is van maatwerk, een ensuite badkamer met inloopdouche en ligbad alsook een privatief terras. Verder zijn er nog twee kinderkamers welke een badkamer delen.

Het rondom liggende terras werd zo gecompartimenteerd dat er ruimte is voor een buitenbar/BBQ met verhoogd zitgedeelte, een moderne jacuzzi voor vier personen met naastliggend loungegedeelte alsook een e

Neem contact op