Penthouse te koop

379000€

3 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11360911
Immoweb code : 11360911

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Riante topfloor penthouse met 3 (4) slpkmrs, terras & garage

Riant topfloor appartement met 3 ruime slaapkamers, bureauruimte, zuidgericht terras en ruime garage te koop op een toplocatie nabij het bruisende centrum van Tessenderlo.
Dit ruime (166 m² netto bewoonbare oppervlakte) en zonnige, energiezuinige appartement op de bovenste verdieping van een leuke blok, combineert het beste van 2 werelden; door het feit dat je op de bovenste verdieping leeft met zoveel ruimte en lichtinval krijg je het gevoel dat je in een huis woont. Het zuidgerichte terras met dubbele zonneluifel maakt dat je hier gezellig kan genieten van een hapje, drankje of boek. De leuke ligging op Lichtveld brengt je in enkele minuutjes wandelen op de markt van Tessenderlo, met al zijn toffe horeca en winkels.
De ruime woonkamer (35,6 m²) is voorzien van grote ramen, die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Aan gezelligheid ook geen gebrek met de mooie gashaard en toffe Quickstep vloer. Via een groot schuifraam komen we op het zuid georiënteerde terras waar je kan genieten van het zonnetje.
Naast de woonkamer bevindt er zich een leuke polyvalente ruimte (12,04 m²) die dienst kan doen als bureau, speelkamer, hobbykamer, extra slaapkamer, … .
Aansluitend aan de woonkamer treffen we de volledig afgewerkte keuken (18,7 m²) met kookeiland. Deze is voorzien van een ingebouwde warme luchtoven en microgolf, een gasvuur met 5 bekkens, een Novy dampkamp, een afwasmachine en een ruime koelkast. Gezellig ontbijten aan het eiland of liever aan tafel? Er i

Neem contact op