Penthouse te koop

369499€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11067581
Immoweb code : 11067581

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Penthouse met groot terras en schitterend uitzicht op markt

Blokker wordt nieuwbouwproject 80 Oost.
De volledige residentie zal bestaan uit een handelsruimte, 5 appartementen en een penthouse. Er wordt een doorrit voorzien met achterliggend een staanplaats, een ruime garage, 4 carports, 4 aparte bergingen en een overdekte fietsstalling voor 18 fietsen.

Energiezuinig penthouse in kleinschalige residentie met schitterende architectuur in het centrum van Zelzate. De materialen/afwerkingen zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit volgens een lastenboek.
De indeling van het appartement: inkom met ruimte voor vestiaire – toilet – slaapkamer met ruimte voor dressing en badkamer – lichtrijke leefruimte met zicht op de markt en toegang tot het terras – uitgeruste open keuken met berging – slaapkamer 2.

Het appartement is voorzien van videofonie, ventilatie Renson, vloerverwarming via warmtepomp met thermostaat regelbaar per zone en zonnepanelen volgens EPB-studie.

Scholen, openbaar vervoer, winkels, horeca, alles op wandelafstand. Er is mogelijkheid tot aankoop van een garage of parkeerplaats achteraan het terrein.

– E-PEIL: 9
– Terras: zuid
– 10 jarige aansprakelijkheid van de bouwheer

Meer info over dit project? Neem contact op via [email protected] of 0479 59 79 90.

Neem contact op