Recreatiegebied te koop

55000€

Immoweb code : 11330524
Immoweb code : 11330524

Overzicht

1135 vierkante meters grond
48,00 € m²

Omschrijving

Rustig gelegen caravan op perceel van 1.135m² in Balen

Rustig gelegen caravan op perceel van 1.135m² in Balen

Omschrijving:
Geniet van de rust en de prachtige natuur op deze recreatiegrond. Hier kunt u ontsnappen aan de drukte en tot rust komen te midden van serene bossen en uitgestrekte vlaktes. Met een ruim terrein van ongeveer 1.135 m² op een toplocatie, vlakbij de betoverende Keiheuvel en het schilderachtige kanaal, biedt deze plek de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

Hoewel permanente bewoning niet is toegestaan, kunt u hier wel nachten doorbrengen voor recreatief verblijf en ontspanning in een rustige omgeving.

Met een perceeldiepte van 34,2 m en een breedte van 29,6 m heeft u ruimte om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen persoonlijke oase te midden van deze rustige omgeving.

Deze rustig gelegen caravan biedt de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Hier kunt u uw vrije tijd in alle rust doorbrengen.

Op dit moment wordt de constructie gedoogd in haar huidige staat. Het is belangrijk op te merken dat onderhouds- en instandhoudingswerkzaamheden niet zijn toegestaan.

Hoewel de constructie momenteel onvergund is en er mogelijke ontwikkelingen zijn op lange termijn, biedt deze recreatiegrond nog steeds een unieke gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving.

P-score: A / G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interess

Neem contact op