Recreatiegebied te koop

52500€

Immoweb code : 10836786
Immoweb code : 10836786

Overzicht

1081 vierkante meters grond
49,00 € m²

Omschrijving

Uiterst rustig, perceel van 10a 81ca voor recreatieverblijf

Uiterst rustig, perceel van 10a 81ca voor recreatieverblijf, nabij de groene bossen van Gerhagen.

De afgelegen locatie, doch nabij het bruisende centrum van Tessenderlo, biedt heel wat voordelen. Winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op fietsafstand. Ook de op- en afrit van de E313 is vlakbij.

Het zonnig perceel is gelegen in recreatiegebied, waar men dient te voldoen aan de gewestelijke stedenbouwkundige voorschriften inzake openluchtrecreatieve verblijven. Op het stuk staan geen bomen, er is dus geen kapvergunning nodig.

Het openluchtrecreatief verblijf mag een maximale grondoppervlakte van 80m² hebben, inclusief overdekte terrassen en bijgebouwen, dit met een uiterste volume van 240 m³. Het hoogste punt van het verblijf mag tot 5 meter bedragen.

Alle gevel- en dakvlakken dienen vervaardigd te worden uit duurzame en verzorgd uitziende materialen, aangepast aan het karakter van de omgeving.

De minimumafstand van het gebouw tot de zij-perceelsgrenzen bedraagt ten minste 5 meter en van de straatkant tot de voorgevel bedraagt dit 10 meter.

Op het Egelpad is het zeer aangenaam en rustig vertoeven, ideaal voor natuurliefhebbers, sportievelingen, of mensen op zoek naar rust.

Aangezien we ons hier in weekendverblijf/vakantiezone bevinden, is er geen domicilie mogelijk.

Spreekt dit mooi bouwperceel jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info. Wij helpen jullie graag ver

Neem contact op