Serviceflat te huur

630€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 9975968
Immoweb code : 9975968

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijk luxueuze service flat te huur te Varsenare

Residentie Stuyvenberg beschikt over 92 assistentieflats verdeeld over verschillende appartementsvilla's. Bovenop de huurprijs kan er gekozen worden voor een zorgpakket (€ 15.36/dag) of een comfortpakket (€ 22,45/dag).

De flat heeft een een oppervlakte van 60m² en beschikt over een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer met toilet, lavabo en douche, een berging en een terras. Deze werd afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals parketvloeren, een composiet werkblad in de keuken, vloerverwarming en hoogrendementsglas. Ook gordijnen, zonwering, verlichting....een kelderberging staat ook ter beschikking. Tevens is er inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole voorzien. Er is ook een uniek domotica- en oproepsysteem.
Er kan een garage bijgehuurd worden voor € 2 per dag.

De diensten die aangeboden worden voor de 65-plussers staan allemaal in het teken om er zorgeloos te kunnen wonen. Zo is er een woonassistent, er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, er is een crisiszorg, een brasserie waar ook uw familie en vrienden kunnen genieten van een heerlijke pannenkoek..., er is een fitnessruimte en een welness.

Residentie Stuyvenberg is gelegen in het hartje van Varsenare dichtbij winkels, openbaar vervoer zodat u gemakkelijk naar het centrum van Brugge kan gaan, invalswegen...

Neem contact op