Serviceflat te huur

800€ per maand

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 10163473
Immoweb code : 10163473

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Zonder zorgen ouder worden

Welkom in residentie Cust’O hier combineert men de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning met de mogelijkheid om beroep te doen op diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging,…

Zorgeloos en comfortabel wonen dankzij een dienstverlening* op maat met als visie “levensbestendig wonen”. Permanentie wordt 24u/24u verzekerd en er kan gekozen worden uit de standaard basisdienstverlening* tot zeer uitgebreide diensten op maat*. Zo kan ook wie zorg nodig heeft hier terecht! Er wordt samengewerkt met passende zorgverleners uit de regio.

Diverse gemeenschappelijke ruimtes laat toe om anderen te ontmoeten en een goed gesprek aan te gaan. Zo is er een rustige tuin, stijlvolle lounge bar met dakterras waar met kan genieten van de zon en op het gelijkvloers een heerlijk restaurant (menu of à la carte). Maar ook een sauna, stoomcabine en een fitnesruimte.

Het privé appartement, rustig gelegen aan de zonnekant, werd volledig geschilderd, is voorzien van passende armaturen en gordijnen, een open leefruimte met hedendaagse keuken, een zonneterras van 22m² en een slaapkamer met aangepaste badkamer. Je beschikt ook over een fietsstaanplaats. Wie een autostaanplaats wenst kan tevens een ondergrondse autostaanplaats erbij huren!

De hoogwaardige architectuur met luxueuze faciliteiten en de centrale ligging maken deze assistentiewoningen uniek aan de Belgische kust.

*Aanbod excl. servicekosten

Waarom net dit aanbod overwegen?

+ ruim zonneterras
+ volledig afgewerkt
+

Neem contact op