Serviceflat te huur

1075€ + 120€ per maand

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 10801401
Immoweb code : 10801401

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Service flat met één slaapkamer en twee polyvalente kamers

OPGELET: om deze serviceflat te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XD222 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Ruim appartement van 111m2 op de 5e verdieping in de serviceresidentie "MAYFLOWER", met zicht op de tuin, voor 1075€ per maand.
Er is een inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met toegang tot het terras met screen (zuid-oriëntatie), een geïnstalleerde keuken , één slaapkamer, twee polyvalente kamers en een badkamer. Bij het appartement hoort er ook een kelderberging. Er is de mogelijkheid een garagebox bij te huren aan 75€/maand.
Bij het appartement komen er 120 €/maand voor gemeenschappelijke kosten en water. (Aparte teller voor elektriciteit). De dagvergoeding voor diensten bedraagt 32€/dag, , hierdoor kan u gebruik maken van volgende diensten:
? technische en veiligheidsverhogende voorzieningen, zoals individuele rookmelders, intern telefoonverkeer, parlofoon, toegangscontrole;
? ophaling van het huisvuil (eenmaal per week);
? reiniging van binnen- en buitenramen (vier maal per jaar);
? terbeschikkingstelling en onderhoud van de tuinen met alle faciliteiten, waaronder onder andere de zitgelegenheden, bloementuinen,…;
? georganiseerde socio-culturele activiteiten, uitstappen, evenementen, e.a.;
? verzekering burgerlijke aansprakelijkheid zoals beschreven in artikel 4 Dienstv

Neem contact op