Serviceflat te koop

260000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 10834237
Immoweb code : 10834237

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Assistentiewoning met 2 slaapkamers, kwalitatief woonconfort

Knappe assistentiewoning gelegen op het derde verdiep met lift, mooi zicht en op wandelafstand van het centrum van Bornem.
Indeling: inkom met ingemaakte kasten, ingerichte badkamer voorzien van alle comfort, berging, wasplaats, living met open ingerichte keuken met alle toestellen, 2 ruime slaapkamers, terras, aparte fietsenberging, voldoende parking rond het gebouw.
Ramen in aluminium en vliegenramen. Ventilatiesysteem aanwezig, cv op aardgas enz..
Kortom echt onmiddellijk Instapklaar. Uitzonderlijk aanbod voor mensen die van rust houden en toch centraal willen wonen. Binnenstaanplaats TK, vp 15000 €. Voor het adres of een bezoek, contacteer [email protected] of 0486093001 ajb.
Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden van Baudry.
Baudry biedt 80 erkende assistentiewoningen vlakbij de gezellige dorpskern van Bornem. Deze ideale ligging brengt heel wat troeven met zich mee. Handelaars, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en culturele evenementen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van waar u woont. De winkelstraat of het station zijn makkelijk te bereiken door de bushalte voor de deur en via de N16 bent u met de wagen in geen tijd in Mechelen of Sint-Niklaas. De assistentiewoningen beschikken allemaal over een privéterras en een volledig ingerichte keuken en badkamer. Bovendien heeft u toegang tot een ruim aanbod aan extra diensten die het leven aangenamer maken zoals kinesitherapie, ..

Neem contact op