Serviceflat te koop

45000€ + 1375€ per maand

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 10945873
Immoweb code : 10945873

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Prachtige assistentieflat in De panne te koop op lijfrente

Ontdek deze prachtige kans aan de Belgische kust! Wakker worden met zicht op zee, strand en duinen? In de energiezuinige flats van Duinenzee voelt elke dag als vakantie. Dankzij de handige services en resortfaciliteiten, laat je je elke dag in de watten leggen en lijkt het wel alsof je in een vakantieresort woont.


Dit luxueuze appartement met 1 slaapkamer biedt niet alleen een adembenemend zee- en duinuitzicht, maar is ook smaakvol afgewerkt met gordijnen, lichtarmaturen en meubilair voor directe bewoning.Het boeket bedraagt 45.000 EURO en de maandelijkse rente 1.375 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 15 jaar. Na deze periode moet er géén maandelijkse rente meer betaald worden aan de verkopers (V 73 jaar en M 72 jaar). Indien de verkopers vroegtijdig zouden overlijden stopt de betalingsplicht van de koper.


U geniet van de volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing. Het betreft een verkoop op lijfrente in volle eigendom, dit betekent dat u de assistentiewoning kan verhuren (met behoud van de huurinkomsten) of zelf kan bewonen.

Neem contact op