Serviceflat te koop

179000€

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 11070389
Immoweb code : 11070389

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Hoogwaardig afgwerkte assistentiewoning te Grobbendonk.

Dit appartement is gelegen in een modern appartementsgebouw in Grobbendonk, dat specifiek ontworpen is voor assistentie woningen. Het gebouw biedt een scala aan voorzieningen om het comfort en de gemakken van de bewoners te waarborgen. Bij binnenkomst in het gebouw vind je een gezellige cafetaria en een ruime zitruimte waar bewoners kunnen ontspannen en sociaal contact kunnen hebben met andere bewoners.
Het appartement zelf is ontworpen om alle comfort te bieden dat nodig is voor een aangenaam en zelfstandig leven. De leefruimte is ruim en geniet van overvloedig natuurlijk licht dankzij grote ramen die een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. De keuken is volledig en smaakvol ingericht met modern apparatuur en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en eethoek.
De slaapkamer is ruim en heeft voldoende oppervlakte voor een groot bed en aanvullend meubilair.
De badkamer is functioneel en toegankelijk ingericht met een ruime douche, een wastafel en een toilet, dit alles is voorzien met handgrepen en op een gepaste hoogte.
Het appartement is zorgvuldig ontworpen met het oog op de behoeften van bewoners met eventueel een mobiliteitsbeperking. Er zijn brede deur openingen en gangen.
opp. m² cfr. plan Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op