Serviceflat te koop

210000€

1 slaapkamer 53 vierkante meters

Immoweb code : 11070398
Immoweb code : 11070398

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
53 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooie gelijkvloers assistentiewoning met goede afwerking in

Gelijkvloerse assistentiewoning met goede afwerking in groene omgeving.

Ligging
Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van woonzorgcampus Waterrijk. Gelegen in een groene omgeving met zicht op de vaart of op de groene omgeving.
Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Omschrijving
Deze assistentiewoning omvat een lichtrijke leefruimte met open keukenwand die volledig voorzien werd van alle nodige toestellen. Er is een aparte slaapkamer die voldoende ruim is en badkamer die functioneel ingericht werd met een toilet, inloopdouche en wastafel. De residentie bevindt zich op een terrein van 2 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Per verdieping is er een grote, lichte gemeenschappelijke ruimte waar u medebewoners kunt ontmoeten. De residentie beschikt over een eigen wassalon. U kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van het nabijgelegen woonzorgcentrum, zoals de leesruimte of de gezellige brasserie. Alles is ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.
Er is permanentie 24u/24u van een verpleegkundige uit ons eigen zorgteam, die bereikbaar is via het noodoproepsysteem. Tot slot is er nog een ondergrondse staanplaats .

m² cfr. EPC

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.2

Neem contact op