Serviceflat te koop

220000€ Oude prijs € 230.000

1 slaapkamer 57 vierkante meters

Immoweb code : 11305292
Immoweb code : 11305292

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
57 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloerse serviceflat voorzien van private tuin

Luxueuze gelijkvloerse assistentiewoning (57m²) voorzien van één slaapkamer, private tuin en twee autostaanplaatsen op toplocatie in Kontich!

Indeling: Ruime inkomhal, leef- en eetruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, rolstoelvriendelijke badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, slaapkamer, technische ruimte/wasplaats met aansluiting voor was & droog, private tuin, twee autostaanplaatsen

Beschrijving: De assistentiewoning is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een rustig en aangenaam gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot alle andere ruimtes. Rechts aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de leef- en eetruimte met open keuken die volledig is geïnstalleerd (vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven, dampkap, keramische kookplaat). Door de grote raampartijen, geniet men hier van veel natuurlijk lichtinval. Verder in het appartement vinden we de ruimte slaapkamer die ook toegang biedt tot een private tuin . De rolstoelvriendelijke badkamer met lavabo, inloopdouche & toilet is volledig aangepast en voorzien van muursteunen. Aparte wasplaats met aansluiting voor was & droog. Het appartement beschikt ook over twee autostaanplaatsen en twee ruime kelderbergingen. Domein is autovrij van doorgaand verkeer, alsook van parkeren. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig voor ontspanning en georganiseerde activiteiten. Bezoek zeker aanbevolen, interessante investering!
Geschikt voor mensen vanaf 65

Neem contact op