Serviceflat te koop

190000€

1 slaapkamer 69 vierkante meters

Immoweb code : 11141855
Immoweb code : 11141855

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern penthouse service-flat met uitgebreide voorzieningen

Dit penthouse, onderdeel van Residentie Hof te Clipsen in Lokeren, gebouwd in 2015, biedt niet alleen een ruime living, aparte berging, slaapkamer en een volwaardige keuken, maar ook een grote badkamer met inloopdouche. Elke flat heeft een eigen balkon/terras voor een persoonlijk buitenverblijf.

Wat dit appartement onderscheidt, zijn de uitgebreide faciliteiten van de residentie. Hier vind je een Kapsalon / kapper ter plaatse, lichaamsverzorging manicure/pedicure, fitnessruimte, bioscoopzaal, en gemeenschappelijk terras voor ontspanning. Geniet van de wellness met sauna, whirlpool en zwembad voor ultieme ontspanning.

Daarnaast biedt de residentie een breed scala aan diensten, waaronder een restaurant, cafetaria, en handige extra's zoals een eigen pendelwagen voor ritten in Lokeren en een klusjesdienst voor kleine klusjes van meer dan 15 minuten.

Dit penthouse belichaamt comfort en luxe, versterkt door de uitgebreide diensten van Residentie Hof te Clipsen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Bel ons op: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Neem contact op