Serviceflat te koop

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 9642266
Immoweb code : 9642266

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers, Residentie Hof Ter Clipsen

Genieten in alle vrijheid op een plek die aanvoelt als een échte thuis? Dan is dit recente 2-slaapkamerappartement met terras in Residentie Hof Ter Clipsen in Lokeren wat u zoekt.

De 24/24-permanentie, de centrale ligging nabij winkels, afstand tot het centrum/ invalswegen N70 en E17, goede EPC-score (113kWh/m²) en goedgekeurde elektriciteit zijn enkele troeven.
 
Residentie Hof Ter Clipsen is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar je zelfstandig woont en waarfaciliteiten zijn om jouw veiligheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Met aangelegde parktuin met vijver en petanquebaan. Er is 24/24-permanentie met oproepsysteem. Bovendien heb je er een kapsalon, bar, wellnessruimte en restaurant.

Indeling:
- 1steV: inkomhal (9m²) met vestiaire/ berging met voorzieningen voor wasmachine/droogkast, lichtrijke leefruimte (32m²) met schuifraam en toegang tot terras (15m²), open keuken (6m²) met toestellen, ruime slaapkamer (14m²), badkamer (6m²) met inloopdouche/enkele wastafel in meubel/ toilet, extra kamer (10m²). Met vloerverwarming in bad- en woonkamer.

Er is ondergrondse autostaanplaats beschikbaar. Optioneel aan te kopen aan €10.000. Momenteel verhuurd. Interesse? Contacteer ons.

Neem contact op