Serviceflat te koop

240000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11311398
Immoweb code : 11311398

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Luxueuze assistentiewoning met groot terras nabij het strand

Cust'O's assistentiewoningen een parel aan de Belgische kust. Met een loungebar, zonovergoten terras, en een culinair hoogstaand restaurant, geïnspireerd op 'The Jane' in Antwerpen, wordt hier een onmiddellijk vakantiegevoel gegarandeerd. Op slechts 40 meter van het strand biedt Cust'O op de bovenste verdieping een verbluffend uitzicht op het groen van natuurpark Doornpanne.
Indeling: Een inkomhal, ruime en lichte woonkamer, moderne, volledig uitgeruste keuken, en een luxueuze badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Het royale terras maakt het geheel compleet.
Alle kamers zijn uitgerust met hoogwaardige materialen.
In de gemeenschappelijke garage is er een parkeerplaats en berging beschikbaar.
De parkeerplaats in de garage kan apart worden aangekocht voor €45.000.
Residentie Cust'o biedt een lift, een gemeenschappelijke tuin met petanquebaan, bibliotheek, fitness- en wellnessruimte, een lounge en restaurant.
Het gebouw is voorzien van een toegangscontrolesysteem en oproepsysteem in alle gemeenschappelijke ruimtes, wat een veilige woonomgeving voor bewoners garandeert.
De assistentiewoning is momenteel verhuurd en wordt intern beheerd, wat zorgt voor een zorgeloze verhuur met gegarandeerde opbrengst, een ideale investering.
Dankzij de centrale locatie is alles op loopafstand bereikbaar. Naast een lokale Delhaize, bevinden zich ook een tram- en bushalte op loopafstand.

Neem contact op