Serviceflat te koop

278000€

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 11127370
Immoweb code : 11127370

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Service flat in oase van groen

Dit appartement bevindt zich in de Golf Residentie te Sint-Martens-Latem. Een residentie met ruim 35 jaar ervaring en bijgevolg een uiterst sterke reputatie. Een groene omgeving en een oase van rust zijn, naast de service, één van de grootste troeven daar het gebouw omringd wordt door een prachtige parktuin van 7000 m².
De residentie telt 28 seniorenappartementen. Dit in een huiselijke en zeer discrete sfeer met zorg en diensten op uw vraag en maat. Wat resulteert in een kwaliteitsvol, comfortabel en zorgeloos wonen.

Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping. De inkomhal staat meteen in verbinding met de mooie leefruimte. Waarna men naadloos overgaat naar de open keuken. Extra troef is dat de leefruimte volledig geniet van een leuk uitzicht op het groen, pure rust dus. Daarnaast heeft men ook meteen toegang tot een ruime slaapkamer met ingewerkte kasten. De bewoonbare oppervlakte van 65m² wordt dus perfect benut.
Naast het appartement hebben de bewoners uiteraard nog alle extra faciliteiten van de residentie. Er worden dagelijks lekkere maaltijden bereid, dagvers en met lokale producten. Deze worden geserveerd in het stijlvol restaurant. Ook zijn er tal van extra mogelijke activiteiten afgestemd op eigen persoonlijke interesses. Deze zorgen voor de sociale contacten tussen de bewoners onderling, maar ook tussen de familie en de medewerkers. Kortom dit is de plek waar men kwalitatief kan blijven wonen met zorg op maat.
Voor meer informatie contacteer Ann-Sof

Neem contact op